No MALE reader allowed!

Dikisahkan What’sApp Group saya satu ni..
Semuanya perempuan. Memang kekadang ceritanya cerita remeh-remeh..
Selalunya saya nak baca pun malas. Tinggal 1 jam je dah >30 unread message.
Sampai saya kena mute group to every week. Banyak gila notifications.
Tapi begitulahkan perempuan. Ada sahaja ceritanya.

Termasuklah chats yang berlarutan mengenai jin & juga period.
I tried to hold back myself from posting this.
I can’t so I just post it anyways. Later on, kalau dah terseru nak remove post, I remove la..
Hahaha..

Rated: P (for Period)

Rated: P (for Period)

Kalau tak sanggup baca, jangan baca.. Bukan wajib baca pun.
Cuma part yang best sekali tu.. Kalau dah senggugut teruk dinasihatkan untuk nikah.
I LIKE that idea. Sebab saya ni selalu senggugut teruk, one time rasa mual-mual.
Pelikkan? Well, you can’t expect normal pain from period.
The pain has got to be something strange. Not a fever, and not a disease.
Untuk pembaca-pembaca wanita, pastikan anda membasuh pad anda ya.
Kita tak nak attract anasir tak baik kan.. Bukan kita sahaja yang kena nanti.
Orang lain yang duduk dekat-dekat kita pun akan dapat tempiasnya kalau kita tak jaga kebersihan.

Hihi.. Yeay! Kahwin!
Hari tu jumpa doktor sakit puan tu pun, dia tanya, “Bila nak kahwin?”
Saya tak tahu nak jawab apa.
Orang macam saya bukannya ada orang nak pun.
There is nothing special about me.
But I do want to be a special person for a special someone.
Hehehe.. Berangan.

OK. Saya out~

Advertisements